6 Απριλίου 2012

ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΣΤΟ ΟΙΚΟΤΡΟΦΕΙΟ ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ


ΟΛΟΙ στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας

τη ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ στις 11:00 π.μ.

στο Οικοτροφείο «Άγιος Νικόλαος»,   Ανθηρού και Ιτιάς, στην Παιανία.

Η Π.ΟΜ.Ε.Ε.Α καταγγέλλει τη Διοίκηση του Οικοτροφείου αυτιστικών παιδιών «Άγιος Νικόλαος»  που προχωρά για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες σε απολύσεις συναδέλφων μας.
Η Διοίκηση προφασίζεται οικονομικούς λόγους για τις απολύσεις,  ενώ την ίδια στιγμή προσλαμβάνει προσωπικό καταστρατηγώντας κάθε ηθική, δεοντολογική αλλά και επιστημονική αρχή.
Ο φαρισαϊσμός της Διοίκησης  δεν έχει τέλος. Από τη μια παρεμβαίνει και παρεμποδίζει με κατάχρηση εξουσίας την εφαρμογή του επιστημονικού έργου των εργαζομένων και από την άλλη εγκαθιστά σύστημα παρακολούθησης με κάμερες στους χώρους του οικοτροφείου για την δήθεν ασφάλεια των παιδιών.
Η ‘ευαισθησία’ της  Διοίκησης σταματά στο σύστημα παρακολούθησης και δεν διστάζει να απειλήσει και να τρομοκρατήσει όχι μόνο τους εργαζόμενους που θέλησαν να συμπαρασταθούν στους απολυμένους συναδέλφους τους, αλλά ακόμη και τους ίδιους τους γονείς που πληρώνουν και μάλιστα αδρά για την εκπαίδευση των παιδιών τους.
Συμπαραστεκόμαστε στον αγώνα των συναδέλφων μας και απαιτούμε την επαναπρόσληψη των τριών  απολυμένων  και την  απομάκρυνση του συστήματος παρακολούθησης.

ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥΣ… ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.